@Metin2Ryo
 
AcasaInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 REGULAMENT SETURI PE SITE

In jos 
AutorMesaj
[GA]Diablo
Game Administrator


Mesaje : 27
Data de înscriere : 02/06/2018

MesajSubiect: REGULAMENT SETURI PE SITE   Sam Iun 02, 2018 12:46 pm

Acest regulament trebuie citit obligatoriu de către toți participanții la seturi pe site. Participanții nu au dreptul de a spune că nu au fost conștienți de acest regulament sau conținutul său. Regulamentul poate fi schimbat în orice moment și este datoria jucătorilor să verifice zilnic.
Aveți voie să fugiți în toată arena.
Red-ul de orice tip poate fi uitat o dată la începutul duelului, a doua oară sancționându-se.
Prima dată uitat => avertisment
A doua dată uitat => punct adversarului
Red-ul în timpul duelului este strict interzis.
Abatere => punct adversarului
Stun-ul la începutul duelului cauzat de un skill al adversarului va provoca refacerea acelui duel. În timpul duelului, se continua la stun.
După 10 secunde fără damage primit, duelul este considerat început și nu se va reface
După 3 skill-uri date de oricare participant, duelul este considerat început și nu se va reface
Echipamentul nu trebuie schimbat imediat înaintea sau în timpul duelului. Adițional, adversarul trebuie să fie de acord la schimbarea acestuia înainte ca duelul să continue și trebuie să i se dea timp pentru schimbarea echipamentului.
Abatere =>punct adversarului .
Duelul nu se poate opri odată început.
Odată ce începe duelul, itemele "pariate" nu vor ajunge decât în inventarul câștigătorului.
Reprezentantul nu este responsabil de orice item pe care nu îl poate vedea.
Sunt interzise: armura rege (king), costume, frizuri site, accesorii site, inel, acadea, inelul semi lună, amuleta şi peştii.
Nu se dă relog în timpul setului. Pentru skill-uri, reprezentantul vă trage dacă este cazul. Adițional, cei 2 participanți nu au voie să părăsească arenele.
Dacă sunt probleme de la server, setul continuă.
Înainte de duel trebuie să vă asigurați că nu veți lua flood. De pe Skype se află cel mai ușor IP-ul. Este de datoria voastră să ieșiți din Skype.
Dacă playerul respectiv face spam în chat, se consideră relog
Dacă un player a fost scos de pe server în timpul setului pe site are la dispoziţie 10 minute să revină. Dacă nu revine în 10 minute este descalificat.
Dacă un player primeşte flood de 2 sau mai multe ori setul pe site este anulat, fiecare player îşi va primii itemele pariate înapoi.
Niciun caracter (în afară de cele doua care participă) nu va fi tras odată ce începe duelul, indiferent de persoana ce îl controleaza.
Gândiți logic. Regulile jocului și a duelurilor în general se aplica. Orice abuz intenționat pentru a pierde timpul se poate pedepsi cu ban sau mute, conform regulilor 4.8 și 4.9.
Reprezentantul are autoritate deplină asupra duelului și poate lua orice decizie atât timp cât are o explicație validă.
Reprezentantul are voie să refuze asistarea la duel de la 00:00 până la 09:00 (ora României) sau din motive temeinice.
Nu se trag martori sau spectatori.
Ambii participanți au dreptul la o singură revanșă fiecare în cazul în care pierd un set, atât timp cât ambii jucători sunt de acord. Odată cu începerea unei revanșe, ambii participanți nu vor mai avea dreptul la un set pe site timp de 2 ore.
Nu este voie sa dați log out dupa duel. Caracterul trebuie mutat în altă mapă. În caz contrar, contul va fi pedepsit cu ban o zi. De asemenea, dacă intrați pe un caracter în timpul unui set pe site în aceeași arenă, riscați ban o zi. Dacă se continua una dintre fapte după sancțiune, riscați ban 3 sau 7 zile. După ce pedeapsa expiră, caracterul trebuie dus în altă mapă.
Pentru ca duelul să aibă avantaje, ambii participanți trebuie să fie de acord. Avantajele funcționeaza astfel: odată ajunși la un scor limită (ex. 9-9 în cazul setului de 10 sau 4-4 în cazul setului de 5), participanții vor trebui să aibă cu 2 dueluri mai mult decât adversarul pentru a căștiga (ex. 11-9, 16-14, 84-86).
In cazul in care ambii duelisti mor in acelasi timp, duelul se va relua.
Dacă ambii oponenți sunt Sura Arme Magice, acestora le vor trebui acordul celuilalt pentru a activa următoarele magii: Taiș Vrăjit, Teamă, Armură Întunecată. Este obligația jucătorilor să semnaleze dacă nu sunt de acord cu utilizarea acestora.
Este interzis negoțul dintre un participant și oricare altă persoană în timpul setului pe site. În cazul în care unul dintre participanți primește un item, el va fi descalificat indiferent de explicația dată membrului echipei.
Singurii spectatori permiși sunt membrii staff.
Ambii participanti sunt obligati sa aiba pe tot parcursul duelului pe site functia "armament" deblocata, in caz contrar duelul nu va avea loc. Daca sunt prinsi in timpul duelului, persoana aflata in cauza e descalificata.
Singurele set-uri intermediate de membrii STAFF-ului vor fi cele de pana la 10. Toate set-urile ce trec de 10, vor fi anulate.
In cazul in care ambii participanti sunt de acord ca duelul pe site sa se desfasoare fara amuleta respectiv inel, intermediatorul este obligat ca pe parcursul duelului sa aiba in vedere ca acestia sa-si mentina cuvantul pana la finalizarea setului. In cazul in care unul dintre participanti incalca aceasta regula , adversarul sau va primi un punct.


ORICE REGULĂ ÎNCĂLCATĂ SE SANCŢIONEAZĂ CONFORM REGULAMENTULUI!
Sus In jos
http://m2ryo.forumgratuit.ro
 
REGULAMENT SETURI PE SITE
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2 Ryo :: Regulament :: Regulamentul Jocului-
Mergi direct la: